“Allting grundar sig i glädje för mig. Glädjen till det gröna, för samspelet mellan design & vegetation, att träffa och jobba med människor och att få skapa något som andra ska vistas i”.

 
 
Sandra Ehrsköld, ägare & grundare

Sandra Ehrsköld, ägare & grundare


Min gröna filosofi

Ehr Trädgård formger gröna miljöer till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag - inne som ute! Med utbildning på SLU Alnarp och erfarenhet från bl.a. Slottsträdgården i Malmö & Norrvikens trädgårdar utanför Båstad tar Ehr Trädgård sig an uppdrag av olika karaktär. Vårt mål är att skapa gröna miljöer med en personlig touch som människor mår bra av att vistas i.

Glädje, kunskap & lyhördhet är företagets tre stöttepelare som genomsyrar hela verksamheten.

Företaget utgår från Malmö med omnejd och välkomnar uppdrag främst i södra Sverige. Vi är dock alltid öppna för nya, spännande utmaningar så även om du inte finns i södra Sverige är du välkommen med din förfrågan.

Företaget innehar F-skattesedel.

 


OM MIG

Jag är trädgårdsingenjör med en examen i landskapsarkitektur vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Alnarp. Min breda utbildning och kunskapen jag har inom trädgårdsdesign, växt- och ståndortskännedom gör att jag kan ta mig an uppdrag av olika karaktär.

Jag inspireras av färgkombinationer, form & textur och att hitta rätt växt till rätt plats!

Ehr Trädgård grundades 2015 ur en längtan att få praktisera den teoretiska kunskap som inhämtats på SLU Alnarp på trädgårdsingenjörs-programmet med designinriktning.

 

Samarbetspartners


Löddeköpinge Plantskola
Växt- och krukleverantör

Flisby AB
Markmaterial

Flyinge Plantskola
Växtleverantör

Just Wanna Have Fun
Digital plattform


Ehr Trädgård i tryck


Artiklar

 

Krönikor

 

Här kommer publicerade artiklar som Ehr Trädgård medverkat i att dyka upp inom en snar framtid - håll utkik!


Just Wanna Have Fun