“DETALJ”

Vårt detaljpaket är för er som vill ha ett färdigt förslag till hela trädgården/ytan eller en del av den att lämna direkt till anläggare. Förutom en illustrationsplan i skala med detaljplanering får ni flera vy-skisser med inspirationsbilder & förklarande text. Det ingår även en materialplan och planteringsplan, växt- & materialförteckning samt eventuella byggritningar på pergola/spaljé om det önskas.

I detta paket ingår 1-2 avstämningar under arbetets gång vilket ger er möjlighet att se skisser & inspiration i tidigt stadium för att styra projektet dit ni vill.

Pris: Enligt offert

“KARAKTÄR”

Vi ritar in grundstrukturen i en illustrationsplan i skala - både markmaterial & det gröna och adderar in väsentliga byggnationer som förråd eller pergola/spaljé. En yta väljs ut för mer detaljerade ritningar där exakt planering för vilka växter, antal & plats ingår tillsammans med vy-skisser.

Appliceras antingen i hela trädgården eller en del av den. I detta paket ingår även 1 avstämning via mail under arbetets gång vilket ger er möjlighet att se skisser & inspiration i tidigt stadium för att styra projektet dit ni vill.

Pris: från 9600 kr

IMG_2433r2.jpg

“GRUND”

Vi hjälper er med grundstrukturen & planerar in det mest väsentliga för ytan t.ex. plattläggningar, garage, rabatter, förråd, pool, växthus/orangeri, lekstuga - vad det än må vara. Karaktärsväxter & markmaterial adderas till en illustrationsplan i skala med förklarande text.

Appliceras antingen i hela trädgården eller en del av den.

Pris: från 7200 kr

“BLOM”

Släpp loss grönskan på er terass, balkong, kontors-lokaler eller uteservering! Vi tar fram ett koncept med växtförslag & inredningsdetaljer som skapar precis den känsla ni vill ha.

Detta paket kan även appliceras på enstaka rabatter i er trädgård.

Pris: från 3495 kr


 

Vid köp av trädgårdsdesign erhåller ni ett

bonuskort hos Löddeköpinge Plantskola

som ger 15% rabatt i 2 år.

 

Kontakta oss om våra paket

Namn *
Namn